Brandweer dooft brand in achtertuin

112 Brandweer Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De brandweer is woensdag omstreeks 8.30 uur gealarmeerd voor een buitenbrand in de wijk Keent.

Bewoners van de Ariensstraat maakten zich ongerust omdat er sprake was van flinke rookontwikkeling. De rook steeg op vanuit een achtertuin aan de Doctor Poelsstraat. Ter plaatse bleek dat er afval in een achtertuin van een woning aan de Doctor Nolensstraat in brand stond.

De brandweer kwam met een SIV en tankautospuit ter plaatse om het vuur te doven. Het brandje was snel onder controle. Door de alerte buurtbewoners en snel optreden van de brandweer is erger voorkomen.

[nggallery id=’5232′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie