Inschrijvingen Avondvierdaagse

Plaats een reactie

Voor het eerst zal dit jaar de Weerter avondvierdaagse niet vanuit de verschillende wijken georganiseerd worden, maar vanuit de stad! De organisatie is in handen van de nieuw op te richten stichting SamenDoen Weert. De Weerter avondvierdaagse is een evenement voor iedere Weertenaar: van jong tot oud, van klein tot groot.

Dit jaar zijn er 4 afstanden waarvoor je je kan inschrijven, namelijk: de 3, 5, 10 en 15 km. De routes lopen langs de mooiste plekjes van Weert en omstreken. Routes die voor iedereen begaanbaar zijn. Afstanden voor ieder wat wils. Een activiteit voor iedereen: van gezellige basisschool klas, tot team activiteit van je bedrijf, je sportteam, meelopen als maatje voor een ander, gezellig met vrienden en vriendinnen, als grote sportieve uitdaging of gewoon omdat…

Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven voor de avondvierdaagse via http://www.avondvierdaagse-weert.nl. Wil je je inzetten als vrijwilliger tijdens de avondvierdaagse of in de voorbereiding? Stuur dan een e-mail aan [email protected] voor meer informatie.

Bedrijven in beweging

Duurzame inzetbaarheid is een term die vele bedrijven inmiddels wel kunnen dromen. We weten allemaal dat we zelf als persoon en als medewerker goed voor onszelf moeten zorgen om gezond en vitaal te blijven. Ook werkgevers dienen goed voor hun medewerkers te zorgen.

Als bedrijf is het mogelijk om kansen voor de medewerkers te bieden ter ondersteuning: als teambattle, vergoeden van inschrijfgeld, de ruimte bieden om op tijd aanwezig te kunnen zijn om te starten, sponsoring van kilometers voor een goed doel, collega’s de mogelijkheid bieden om maatje te zijn voor mensen waarvoor wandelen niet vanzelfsprekend is en nog veel meer. De stimulans om gezond bewegen te combineren met gezelligheid, MVO en positieve gezondheid.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie