Internationale modelvliegshow

1 reactie

Op 1 en 2 juli organiseert Model Vlieg Club Nederweert een internationale vliegshow waar ruim 70 piloten uit binnen en buitenland met gemotoriseerde modelvliegtuigen demonstraties zullen geven. Zij behoren tot de beste piloten in de modelvliegsport in Europa voor wat betreft het bouwen als ook het voorvliegen van hun toestellen.

Het showprogramma begint op beide dagen om 12 uur en zal omstreeks 17 uur eindigen. Natuurlijk is het te veel om hier te vermelden om welke toestellen het gaat maar op de internet pagina www.mvcnederweert.nl tref je vele foto’s en videobeelden aan van voorgaande shows op het vliegveld van MVC Nederweert.

Het vliegveld ligt aan de van de Broekweg in Nederweert en is te vinden d.m.v. oranje bordjes die overal geplaatst zullen worden. Je komt dan terecht op een zijweg van de Houtsberg welke gelegen is tussen Leveroy en Nederweert-Eind. Als je niet van verre komt adviseert de club je om met de fiets te komen, ofschoon voor auto’s parkeergelegenheid in de buurt is. Let wel op de tijdelijke gewijzigde verkeerssituatie die is ingevoerd aan de van de Broekweg.

Bij het clubgebouw is er gelegenheid is voor een drankje of een hapje. De toegang is voor iedereen gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie