Motoren onderuit in Haler

Haler – (Update) (Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 11.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Engerstraat in Haler.

Op deze weg reed een groot landbouwvoertuig en in tegengestelde richting kwam een groep motoren aanrijden. Het landbouwvoertuig leek volgens betrokkenen geen vaart te minderen en week ook niet uit voor de naderende motoren. De motoren zagen geen andere kans dat zelf uit te wijken naar de grindstrook langs het asfalt. Daardoor kwamen twee motoren met elkaar in botsing en ten val. “We hadden geen schijn van kans meer”, aldus een van de betrokkenen.

Een ambulance kwam ter plaatse om medische bijstand te bieden. De twee gevallen bestuurders waren gewond geraakt maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook de motoren liepen aanzienlijke schade op. De motoren zijn afgevoerd na een inspectie van een motorbedrijf uit Haelen.

De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval en heeft verslag opgemaakt.