Consternatie door naakte visser

(Foto’s) Een visser aan de Noordervijver in de wijk Groenewoud heeft donderdagmiddag voor de nodige consternatie gezorgd. Volgens buurtbewoners zat de man volledig naakt te vissen.

De visser wist de aandacht naar zich toe te trekken. Sommige wandelaars moesten ermee lachen, maar lang niet iedereen was gediend van zijn actie. De politie werd ingeschakeld en die kwam ter plaatse. De agenten troffen de man met een ontbloot bovenlijf aan, maar de visser had netjes een broek aan. Tijdens de controle bleek dat de man zonder vergunning aan het vissen was en daarvoor kreeg hij een boete.

De politie nam de melding serieus en hield de visser toch nog even in de gaten. Na een aantal minuten vertrok de visser bij de vijver en toen bleek dat hij inderdaad wat extra lucht nodig had. Met de broek over de knieën was zijn ‘lokaas’ alsnog voor iedereen te zien. De agenten grepen in en de visser werd aangehouden. De man is meegenomen naar het politiebureau waar hem schennispleging ten laste werd gelegd, zo bevestigt een woordvoerder van de politie.