Streetball Masters in beeld

Plaats een reactie

(Foto’s) In de binnenstad werden zondag diverse evenementen georganiseerd waaronder het sportieve Streetball Masters.

De Streetball Masters is de 3-tegen-3 basketball Tour van de Nederlandse Basketball Bond. Op de mooiste locaties in 12 Nederlandse steden wordt gestreden om een plek in de landelijke finale in Amsterdam. De organisatie lag in handen van Basketball Academie Limburg.

Na een succesvolle 2e editie in 2016, met meer dan 200 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland, waren in 2017 de straatbasketballers wederom welkom in Weert. Ook dit jaar wordt het geheel georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Weert, Centrum Management Weert en alle vrijwilligers die zich inzetten om er een geweldige dag van te maken. Omdat het aantal inschrijvingen voor Weert zo groot was, was er besloten om, naast de velden die op de Nieuwe Markt, ook 3 velden neer te leggen op de Markt bij de St. Martinuskerk.

Het winkelend publiek en de terrasbezoekers aanschouwden vol interesse de sportieve strijd tussen de straatbasketballers. Dit jaar waren ongeveer 250 deelnemers naar de binnenstad van Weert gekomen. Bekijk een sfeerimpressie.

[nggallery id=’5247′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie