Werkzaamheden Stationsplein

13 reacties 2 min. leestijd

Momenteel wordt een stukje van het Stationsplein weer onderhanden genomen. Aan de zijde van NS-station worden momenteel wegwerkzaamheden uitgevoerd.

In maart werd gestart met het verbeteren van het Stationsplein. Zo werd o.a. de beschadigde bestrating vervangen en werden er een aantal maatregelen genomen om de veiligheid te verbeteren. In april ging het plein weer open nadat de werkzaamheden waren voltooid. Nu halverwege juni staat er weer een afzetting en wordt er gewerkt aan het realiseren van een Kiss & Ride-strook.

“De bedoeling was om alle werkzaamheden in één keer aan te passen. Echter bleken de stenen voor de Kiss & Ride-strook niet meer leverbaar te zijn”, zo vertelt een woordvoerster van de gemeente. Deze stenen zijn er nu wel en daarom wordt het werk nu pas uitgevoerd. Het leggen van de stenen en het uitharden duur circa twee weken. Het verkeer ondervindt hiervan geen hinder.

Als dit werk klaar is, zijn alle aanpassingen aan de bestrating van het Stationsplein afgerond. Daarna volgt nog een groenverfraaiing op het Stationsplein en de stoep aan de Parallelweg. Hiervoor gaan leerlingen van middelbare school Het Kwadrant een voorstel maken. De leerlingen starten na de zomervakantie met het maken van dit voorstel.

[nggallery id=’5226′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
13 reacties