Werkzaamheden riolering Louis Regoutstraat

Op maandag 19 juni 2017 starten werkzaamheden aan de riolering in de Louis Regoutstraat tussen Dries en Kerkstraat. Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden op 23 juni 2017 afgerond.

Rioolrenovatie

Naar aanleiding van inspecties is geconstateerd dat het riool in de Louis Regoutstraat gerenoveerd moet worden. Dit gebeurt door het riool zogenaamd te ‘relinen’. Dat is een techniek waarbij in het riool een voering wordt ingebracht zodat het riool niet vervangen hoeft te worden. Dit kan in relatief korte tijd uitgevoerd worden zonder dat de gehele (weg)verharding moet worden weggehaald.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma M.J. Oomen Leidingtechniek uit Moerdijk, in opdracht van de gemeente Weert.

Planning

De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij (nagenoeg) droge weersomstandigheden worden de werkzaamheden uitgevoerd in de periode van maandag 19 tot en met vrijdag 23 juni 2017. Zijn de weersomstandigheden van dien aard dat de werkzaamheden niet verantwoord kunnen worden uitgevoerd? Dan wordt de planning opnieuw bekeken.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden wordt de Louis Regoutstraat tussen Dries en Kerkstraat afgesloten voor alle verkeer. Er geldt een omleidingsroute die staat aangegeven op gele borden.

Werk in uitvoering

De gemeente Weert doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Informatie over overige wegwerkzaamheden staat op de pagina: http://www.weert.nl/wegwerkzaamheden.html