Groenbeheerder in groenstrook

5 reacties

Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 17.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 nabij Maarheeze.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven was een bestelbus van een groenbeheerder in de naastgelegen groenstrook beland. De brandweer werd gealarmeerd voor een technische bevrijding, maar de bestuurder wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. het slachtoffer is ter plaatse in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De auto raakte flink beschadigd en is afgesleept door een berger. De rechter rijstrook werd afgesloten om het voertuig te bergen. Hierdoor ontstond er een file. De snelweg is inmiddels weer vrijgegeven.

[nggallery id=’5311′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties