Oud-tourwinnaars naar Mijl v Mares

Foto door: Foto Hammie

Maarheeze – Zaterdag 29 juli organiseert Stichting Wielerronde Maarheeze de 56e editie van de Mijl van Mares in Maarheeze. Ieder jaar een groot feest in de gemeente.

Dit jaar heeft burgemeester Marga Vermue het initiatief genomen om als aanvulling op de ‘Mijl’ een prominentenronde te organiseren. Daarvoor nodigde zij twee bijzondere wielerhelden uit: voormalig tourwinnaars Jan Janssen en Joop Zoetemelk.

Het prominententeam fietst op 29 juli een ronde door de gemeente en omgeving. Deze ronde start en finisht op het parcours van de Mijl. Rond 14.40 uur start het prominententeam bestaande uit Jan Janssen, Joop Zoetemelk, burgmeester Vermue en verschillende bestuurders en burgemeesters. Het team wordt rond 17.00 uur weer aan de finish van de Mijl verwacht.

Meer profwielrenners

Naast de oud-tourwinnaars zullen ook andere profs aan de start zullen verschijnen. Een overzicht:
Groenewegen, Dylan
Curvers, Roy
Timmer, Albert
Ligthart, Pim
Meijers, Jeroen
Riesebeek, Oscar
van Ginneken, Sjoerd
De Greef, Robbert
Kers, Koos Jeroen
Ottema, Rick
Meijers, Daan
Pastoor, Gerco
Talen, Jordi
Brusselman, Twan
Kerkhof, Tim
van der Heijden, Maik
Janssen, Yannick
Ariesen, Johim
Bouwmans, Dylan
van Bakel, Robbie
te Brake, Remco
Boucher, David
Leemans, Rob
Havik, Piotr

Je bent van harte uitgenodigd om het prominententeam en de profs te komen aanmoedigen. Voor meer informatie over de Mijl van Mares kun je terecht op de website van de organisatie: www.mijlvanmares.nl.