Derde fase La Cour Bleue

De verkoop van de derde fase van La Cour Bleue te Weert is gestart. De derde en tevens laatst fase bestaat uit tien royale stadswoningen. De woningen worden ontwikkeld in het centrum van Weert, maar bevinden zich in een rustige omgeving. Wat deze woningen bijzonder maakt is de architectuur van de wisselende gevels.

Met drie woonlagen zijn de royale woningen van La Cour Bleue ideaal voor samenwoners en gezinnen. De woningen krijgen een woonkamer met complete open keuken, drie slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een vierde, een vaste trap naar de tweede verdieping en een badkamer inclusief wasbak, inloopdouche en tweede toilet. De toekomstige bewoners krijgen daarnaast ook een compleet ingerichte en aangelegde tuin die bereikbaar is via de schuifdeur en via een achterpad. Ook krijgen de bewoners een gemeenschappelijke tuin.

La Cour Bleue is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen en bestaat uit drie fases. Uit de eerdere fases zijn nog twee torenappartementen en het penthouse te koop.

Meer informatie? www.lacourbleue.nl en bekijk de bouwwerkzaamheden via https://www.facebook.com/lacourbleue/.