MTC Os Clubke schenkt loungeset

Foto door: Foto Hammie

Budel-Schoot – (Foto’s) Maandag zijn de bewoners van het Thomashuis in Budel-Schoot en hun verzorgers zeer aangenaam verrast met een gloednieuwe loungeset.

Het Thomashuis, gelegen aan het Stationsplein in Budel-Schoot, had een loungeset al lang op het verlanglijstje staan. Maandag was het dan zo ver, dankzij motortoerclub Os Clubke uit Budel kon er een mooie loungeset worden geplaatst onder de overkapping in de tuin van het Thomashuis.

Complete tuin

De bewoners van het Thomashuis waren erg blij met de nieuwe loungeset. Hij zit erg lekker zo bleek tijdens de eerste ’test’ maandag. De bewoners kunnen nu relaxed in de tuin gaan liggen. De tuin is reeds voorzien van een zwembad, glijbaan, skelters en tuinkachel. De bewoners hebben de tuin aangekleed met o.a. zelf gebouwde vogelhuisjes.

Over Motortoerclub Os Clubke

Motortoerclub Os Clubke uit Cranendonck bestaat nu zo’n 3,5 jaar en telt al tientallen leden, uit deze gemeente maar ook daarbuiten. Het is een gezellige club motorliefhebbers met het hart op de goede plek.

De motorrijders startte de club op met als doel gezellig mooie ritten te gaan rijden, met toen nog in het achterhoofd om tijdens een leuke activiteit ooit een sponsorrit te organiseren voor een lokaal goed doel. Dit wisten ze uiteindelijk te realiseren in samenwerking met de lokale ondernemer Patrick Slenders van het Reclameproduktiebedrijf in Budel-Schoot.

De leden van Os Clubke zijn erg blij dat ze deze goede daad hebben kunnen verrichten en hopen zo’n gezellige dag jaarlijks te kunnen herhalen. Heb je suggesties voor een goed doel waarvoor Os Clubke zich volgend jaar voor in kan zetten? Mail deze dan naar: [email protected].

Ook wanneer je meer informatie over de motortoerclub wil ontvangen, of graag lid wil worden van de club kun je contact opnemen via het mailadres [email protected].

Een bijdrage van Foto Hammie
[nggallery id=’5303′]