Bewusteloze vrouw in auto

Budel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 2.20 uur gealarmeerd voor een noodsituatie op de Maarheezerweg in Budel.

Voorbijgangers zagen dat bij de rotonde Maarheezerweg / Doctor Ant. Mathijsenstraat een auto in een vreemde positie stond geparkeerd. De auto stond in tegengestelde richting op het fietspad tussen twee bomen in. In de auto zat een jonge vrouw die buiten kennis was. De voorbijgangers waarschuwden de hulpdiensten.

De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis in Weert. De politie tast nog in het duister over de vreemde situatie. Er was verder geen schade aangericht of iemand gewond geraakt. De auto is ter plaatse doorzocht en nader onderzoek moet uitwijzen waarom de vrouw bewusteloos in de auto zat.

[nggallery id=’5312′]