La Place opent tweede restaurant

La Place opent op 10 augustus feestelijk de deuren van het tweede nieuwe selfservice restaurant aan de A2 bij Weert / Nederweert. Het eerste restaurant aan de zijde Nederweert (Meiberg), waar ook de Burger King is gevestigd, is reeds geopend.

Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, sandwiches, salades, koek, gebak en soep tot pizza’s, pasta’s en heerlijke gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 200 gasten en buiten is plaats voor 60 bezoekers. La Place zal dit jaar ook andere restaurants in voormalige AC-restaurants openen.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat de nieuwe La Place in Nederweert uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Alle medewerkers van de AC restaurants worden omgeschoold naar een La Place-professional, zodat zij ook de eigen, unieke recepten van La Place onder de ogen van de klant klaar kunnen maken. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place-restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Gezellige zitjes en wifi

“We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoengerechten. Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kunt. Tevens is er een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden”, vertelt René Bremen, Manager food van La Place Nedeweert Roevenpeel. Het selfservice restaurant heeft 45 medewerkers in dienst.

Openingstijden

La Place Nederweert Roevenpeel is vanaf 10 augustus dagelijks van 08:00 uur tot 21:00 uur geopend.

Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.