Stadzînge op 16 september

Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Als onderdeel en “pre-party” van het Cultureel Lint organiseert Manoeuvre op zaterdag 16 september vanaf 20.00 uur wederom “Stadzînge”. Het is inmiddels de vierde editie van dit oergezellige evenement, waarmee het voorzichtig “een begrip” onder de Weerter zangevenementen kan worden genoemd.

Stadzînge wordt georganiseerd vanuit een vergelijkbare formule als het bekende Tapzînge, dat Manoeuvre al sinds vijfentwintig jaar op de planken brengt. Koorleider Noël Seerden een gelegenheidsband met Leon Hoeben, Jan van Dooren en Jos van Dooren. De leden van Manoeuvre nemen uiteraard de zang voor hun rekening. Extra vocale ondersteuning komt er van de dames Wendy van Dooren en Wendy Overklift. Feest-DJ Stijn Broods zal zorgen voor de omlijsting en de stemming nog verder verhogen.

Het feit dat Manoeuvre dit jaar vijfentwintig jaar bestaat heeft het koor geïnspireerd tot een buitengewoon feestelijk programma. Het repertoire loopt van André Hazes tot Ramses Shaffy en van Tom Jones tot Tina Turner. Speciaal toegevoegd aan her repertoire voor Stadzînge zijn een aantal geweldige medleys, die een heus Toppers-sfeertje moeten creëren. De liedjes die op de planken worden gebracht zijn stuk voor stuk bij iedereen bekend. Ze liggen allemaal uitstekend in het gehoor en nodigen volop uit tot meezingen.

Het Stadzînge-spektakel vindt plaats op een podium bij Theater De Huiskamer aan het St. Raphaëlpad te Weert, achter de Hema. Een drankje en een hapje zijn terplekke verkrijgbaar. Lekker weer is besteld. Oftewel: het belooft weer super gezellig te worden. Zorg dat je erbij bent!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie