Zomerweekend Fatima in beeld

(Foto’s) Dit weekend vindt in de wijk Fatima het ‘Zomerweekend’ plaats. In en rond de feesttent naast het Fatima Huis worden dit weekend tal van activiteiten georganiseerd.

Vandaag werd het zomerweekend officieel geopend in het bijzijn van wethouder Gabriels. Daarna vond er een optreden plaats van vuurspuwer en was er een minidisco voor de kinderen. De zaterdagavond werd afgesloten met de live band Handsome Willy and the Leftovers.

Morgen gaat het feestweekend door. Dan begint de dag om 10.00 uur met frühshoppen. Daarna is er een sport- / spellenmiddag en is er een live radio-uitzending van ‘Katrien op bezeuk’ van WeertFM. De dag wordt afgesloten met een barbecue.

Bekijk een sfeerimpressie van de zaterdag.

Foto’s door Theo Van de Winkel
[nggallery id=’5393′]