Tijdens Weert Kermis van 22 t/m 27 september bruist het op het Bassin in Weert. Naast de roze maandag bij Cafe ‘t Anker zijn ook andere horecazaken die een extra bijdrage leveren aan de levendigheid van het Bassin.

Voor de deur bij de restaurants Denver en Barco op het Bassin komt een grote tentoverkapping met bars, tafels & banken en een podium. Dagelijks draaien er DJ’s en dat zal voor de nodige gezelligheid gaan zorgen.

Uniek voor Weert is de eerste editie van “Heel de Kermis Zingt Hazes” op de kermismaandag, 25 september. Je kunt vanaf 20.00 uur uit je dak gaan, feesten en meezingen met alle bekende Hazes-hits en andere bekende nummers uit de Jordaan. Twee professionele zangers zullen zorgen dat het een groot feest wordt en daarbij wordt iedereen uitgedaagd om mee te doen.

Fanatiekelingen die het aandurven om het podium op te kruipen en een nummer mee te zingen kunnen zich nog aanmelden. Ben jij of ken jij iemand die nummers zoals ‘Bloed, zweet & tranen’, ‘Zij gelooft in mij’ of ‘De Vlieger’ uit volle borst mee durft te zingen? Meld je dan nu aan via [email protected] of kijk op www.facebook.com/denverweert.