AmbulanceZorg Limburg-Noord krijgt voor elk van haar 4 regio’s een nieuwe ambulance, zo ook voor de regio Weert. In deze nieuwe ambulance is ruimte voor een grote fotowand.

AmbulanceZorg Limburg-Noord wil graag het publiek betrekken bij de invulling van deze wand en zijn opzoek naar een mooie foto uit de regio waarin de ambulance gaat rijden. Want ze proberen er voor te zorgen dat de rit voor hun patiënten zo aangenaam mogelijk verloopt.

Hoe leuk zou het zijn als jouw foto in één van deze ambulances zou komen?! Voor de eerste ambulance zoeken ze een foto die typerend is voor de regio Weert. Denk hierbij aan een landschapsfoto, natuurfoto of een foto van een markant gebouw of kunstwerk.

Dus heb jij een mooie foto van Weert of omgeving? Meld je dan snel aan! Deze wedstrijd loopt van 29 september t/m 13 oktober. Je kan jouw foto inzenden via Facebook: https://www.facebook.com/AmbulanceZorg-Limburg-Noord-167439486692872.

6 REACTIES

  1. Leuk maar wat mij tegen houd is het vragen om stemmen. Hoe meer vriendjes je op fb hebt hoe meer stemmen. Je ziet het vaker met wedstrijden en soms winnen er echt bagger foto’s door het stemmen. Er wordt niet naar de kwaliteit van een foto gekeken,maar naar de meeste stemmen.

  2. Je zou toch denken dat een patiënt graag wil weten hoe snel de ambu bij het ziekenhuis aankomt. Een navigatiescherm met verwachte aankomsttijd zou ik liever zien dan een foto.

Comments are closed.