Reparatie riool Kasteelsingel

Plaats een reactie

De binnenring van de Kasteelsingel tussen de Jan van der Croonstraat en Hoogpoort wordt van 2 tot en met 6 oktober afgesloten voor al het verkeer. Dat is nodig om een beschadiging van de hoofdriolering te kunnen repareren.

In het voorjaar van 2017 zijn er in opdracht van Waterleiding Maatschappij Limburg werkzaamheden aan de waterleiding uitgevoerd ter hoogte van Ververshof. Hierbij is tijdens het persen van buizen, de hoofdriolering zwaar beschadigd geraakt. Dit is aan het licht gekomen na flinke buien in augustus van dit jaar. Er ontstonden gaten naast de weg doordat er zand wegspoelde via de beschadigde hoofdriolering.

Noodreparatie

In de eerste week van september van dit jaar is de weg op die plek opgebroken om een noodreparatie aan de riolering uit te voeren. Hierbij is de situatie voor weggebruikers veilig gesteld.

Herstel

Op 2 oktober gaat een aannemer de stalen buis verwijderen uit de riolering van de Kasteelsingel. Vervolgens vindt herstel van de hoofdriolering plaats. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden op 6 oktober afgerond.

Omleiding

Voor het autoverkeer geldt een omleidingsroute. Fietsers worden via het voetpad om de werkzaamheden geleid.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie