Man valt in het kanaal

De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag rond 4.15 uur gealarmeerd voor een bijzondere situatie. Aan de Suffolkweg in Weert was een man tijdens het doen van een ‘grote boodschap’ in het kanaal gevallen.

De man was met de fiets onderweg naar huis toen hij hoognodig moest poepen. Hij maakte een tussenstop om zijn behoefte te kunnen doen bij het kanaal. De man raakte in onbalans en viel het water in. Hij kon vervolgens niet meer op eigen kracht uit het water komen.

De ambulancedienst, politie en brandweer werden gealarmeerd om de man te redden. De politie wist uiteindelijk de man snel op het droge te krijgen. De brandweer werd afgebeld en de man werd nog gecontroleerd op verwondingen. Hij was ongedeerd en kon heelhuids zijn weg naar huis vervolgen.

Alleen de agenten die de man uit de Zuid-Willemsvaart hadden gered stond nog een onaangenaam karweitje te wachten. Tijdens de reddingsactie waren de dienders in de ‘grote boodschap’ van de man gaan staan…