(Foto’s) Woensdagmiddag werd bij McDonald’s in Nederweert de eerste McCafé van Limburg in gebruik genomen. Na een korte verbouwing is het restaurant voorzien van een extra koffiecounter.

Bij het McCafé kunnen gasten aan de speciale koffiecounter kiezen uit vele verschillende koffievariaties; van een heerlijke espresso tot een latte macchiato met siroop naar keuze voor de liefhebbers.

Naast een sterk uitgebreid thee- en koffieassortiment, biedt het McCafé ook een ruime keuze aan allerlei nieuwe lekkernijen als macarons, donuts en verse croissantjes. De koffievariaties en de lekkernijen zijn de hele dag verkrijgbaar, ook via de gewone counter, bestelkiosk en de McDrive.

Nederland telt 254 vestigingen van McDonald’s. De vestiging in Nederweert is de 22ste locatie van Nederland waar de McCafé wordt toegepast en de eerste van Limburg. Het personeel heeft extra trainingen gevolgd om de koffie goed uit te kunnen schenken.