Spaar kermispenningen

1 reactie

Evenals voorgaande jaren wordt in de binnenstad van Weert weer de feestelijke Kermispenningenactie georganiseerd. Verschillende ondernemers in de Weerter binnenstad bieden hun klanten op een ludieke manier kortingen aan die zij op de kermis kunnen besteden.

De kermis in Weert is een feest waar jong en oud naartoe leeft. Van vrijdag 1 september tot en met kermiszaterdag 23 september krijgen binnenstadbezoekers bij besteding in de deelnemende winkels de speciale oranje kermispenningen. Deelnemers zijn herkenbaar door raamstickers en posters voor de ramen en te vinden in de deelnemerslijst op www.kermisweert.nl. De deelnemerslijst is ook in flyervorm verkrijgbaar bij de deelnemers. De te sparen muntjes vertegenwoordigen een waarde van een euro, welke als korting in te leveren valt bij alle kermisexploitanten op de Weerter kermis.

De Gemeente Weert tekent samen met de kermisexploitanten en de Weerter ondernemingen Buro Beeldvang en Ambiance Events voor de actie. Ze hopen met deze speciale campagne een bijdrage te kunnen leveren aan het kermisgevoel van binnenstadbezoekers.

De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vindt dit jaar plaats van vrijdag 22 t/m woensdag 27 september 2017. Er staan ruim 130 attracties op 7 pleinen. Meer informatie over de kermis is te vinden op www.kermisweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie