WBC Maaslandlaan geopend

(Foto’s) In juni jl. is WBC Maaslandlaan van PSW in Weert in gebruik genomen. Vrijdag werd het woongebouw officieel geopend in het bijzijn van wethouder Sterk.

Het woonbegeleidingscentrum voor 21 volwassenen met een ernstige meervoudige beperking is gerealiseerd op de plek van de voormalige Groenewoud kerk. Het nieuwe gebouw straalt rust en ruimte uit en beschikt over moderne voorzieningen. De verhuizing heeft veel impact gehad op de cliënten die vertrouwen op herkenning, voorspelbaarheid en vaste structuren. Maar inmiddels begint het al echt een thuis te worden voor de bewoners.

Vandaag werd het gebouw officieel geopend door wethouder Sterk. Daarna was er voor de aanwezigen de gelegenheid om rond te kijken waarna de openingsborrel volgde.

Bekijk een sfeerimpressie.