Ittervoort – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdagavond rond 21.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Napoleonsbaan (N273) bij Ittervoort.

Precies op de grensovergang tussen Ittervoort en het Belgische Kessenich was een auto over de kop geslagen. Ook een andere auto raakte betrokken bij het ongeval. De bestuurster van de auto raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik.

De Belgische politie kreeg ondersteuning van de politie Leudal. Er is een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

8 REACTIES

  1. Het mot toch nieet zoe meuluk zieen, as jea auto riedj….t steur vast hoidj met twie hang, good opletj, uut eur doppe kiektj, eure telefoon nieet aan hetj stoan,uch aan de snelheid hoidj…en nieet in eur opmaak trummelke zitj te zeuke vur uch op te make….um nieet van de weeg aaf te gerake…..!!

  2. Slumme henderik for president,
    Sorry inwoners van Weert, Slumme Henderik kan er ook niks aan doen dat hij zo is, net als alle bestuurders die wel eens een ongeluk maken

    sorry, soory

  3. Maar hij heeft wel gelijk, ik durf te beweren dat 99% van de ongevallen te maken heeft met afleiding tijdens het deelnemen aan het verkeer.

Comments are closed.