Een bijzondere knuffel

Afgelopen vrijdag vond in het Munttheater de aftrap plaats van Vier het Leven. Senioren van 65 jaar of ouder kunnen onder begeleiding van een vrijwilliger dit jaar diverse voorstellingen bezoeken in het Munttheater.

Een uitje van deur tot deur inclusief consumpties, vervoer, begeleiding en plaatsbewijs. De Limburgse zangeres Suzan Seegers zong afgelopen vrijdag een prachtig concert met successen uit haar carrière. Ze zong nummers uit o.a. de musicals Les Miserables en Annie.

Meneer van Heesewijk bezocht in het verleden samen met zijn vrouw tientallen voorstellingen in het Munttheater. Een paar jaar geleden bezocht hij nog het soloprogramma van ‘Suus zingt Toon’. Vrijdagavond ging hij mee als gast van Vier het Leven.

Na afloop van de voorstelling kwam Suzan de gasten van Vier het Leven begroeten. Het gesprek met meneer van Heesewijk was érg bijzonder. Meneer is namelijk sinds begin dit jaar weduwnaar en is sinds die tijd niet meer in het Munttheater geweest. Dit verhaal deelde hij met Suzan, die op haar beurt heel spontaan aan meneer vroeg of ze hem mocht knuffelen.

Een uitje met Vier het Leven in Weert zorgt voor bijzondere ontmoetingen. Voor meer informatie zie www.4hetleven.nl of bel 035 524 5156. De komende maanden kun je met Vier het Leven o.a. naar Liesbeth List de Musical (1 december) of Jon van Eerd (13 december) Contact opnemen kan ook met Regiocoördinator Mark Mülders via [email protected]