Foto door: Jan Dael

Op 10 januari 2016, twee dagen na zijn verjaardag, overleed David Bowie. Dit jaar is het 45 jaar geleden dat David Bowie het legendarische album “The rise and fall of Ziggy Stardust & the Spiders from Mars” uitbracht.

Na een uiterst succesvol optreden in een uitverkocht Poppodium Grenswerk in Venlo afgelopen januari brengt de Venlose band “Ziggy played guitar” het wereldberoemde album op 17 november opnieuw tot leven in de Bosuil in Weert.

Roger Pinnow (lead zang/gitaar), Tessa Kersten (zang), Marc van Bussel (gitaar/zang), John van Overdijk (zang/gitaar), Karel Koster (toetsen/zang), Louis van Gool (synthesizer), Jules van Bussel (bas) Jeroen Polderman (drums) Rob van Well (saxofoon) spelen het album integraal, waarbij ze de ziel van de songs goed weten te vangen.

Voor het optreden in Weert wordt de band aangevuld met de gastmuzikanten Mick Geurts (gitaar), Jasper Verbruggen (gitaar) en Jennifer Bouwens (zang). Behalve het album passeert een best of uit het overige, rijke repertoire van David Bowie de revue, met hits als Space Oddity, Heroes, Ashes to ashes, Fame, Let’s dance, aangevuld met album classics.

De band met ervaren muzikanten staat met deze bijzondere muzikale ode aan Bowie garant voor een swingend feestje. Gaat dat zien!

Meer info & tickets

http://www.debosuil.nl/Definition/Details/586965/588540/10277_ziggy-played-guitar-.aspx