Natte voeten door waterlek in Ceres

112 Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag gealarmeerd voor wateroverlast in het appartementencomplex Ceres aan de Werthaboulevard in Weert.

Terwijl bewoners van een appartement nietsvermoedend lagen te slapen stroomde in de nachtelijke uren hun appartement vol met water. De oorzaak was een defect aan een leiding in de CV-ruimte. Toen men rond 2.00 uur wakker was geworden was het even flink schrikken. Het hele appartement en een deel van de gemeenschappelijke hal stonden blank.

De brandweer werd opgeroepen en zij schoten te hulp. Met bezems en vloertrekkers werden de liters met water uit het appartement geveegd. Het appartement heeft flinke waterschade opgelopen en zeer vermoedelijk zal de houten parketvloer moeten worden vervangen.

[nggallery id=’5693′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie