Overlast door herfststorm

(Foto’s / video) De herfststorm die afgelopen nacht over Nederland trok heeft ook in Weert voor de nodige overlast gezorgd. De brandweer moest twee keer worden ingezet vanwege stormschade.

De eerste melding kwam omstreeks 4.50 uur binnen. Op de Moesdijk was bij een schoonmaakbedrijf een partytent weggewaaid. Deze partytent was op z’n kop tegen het naastgelegen pand gewaaid. Door middel van de ladderwagen kon de partytent worden verwijderd.

Om 5.05 uur kwam de tweede melding binnen vanwege een omgevallen boom. Op de Herenstraat was een grote boom omgewaaid en deze versperde de weg. Tevens waren een auto en lantaarnpaal beschadigd geraakt door de omgevallen boom. De brandweerlieden zaagden de boom in stukken zodat de weg weer vrij kon worden gemaakt.

Bij de incidenten is gelukkig niemand gewond geraakt.

Video via Youtube

https://youtu.be/xmEoGvG9XUQ

[nggallery id=’5681′]