VT Mode showt nieuwe modetrends

(Foto’s / video) – VT Mode presenteerde dinsdagavond de nieuwe modetrends voor dit najaar in Hollywood-stijl.

Als echte VIP’s werden de tientallen gasten verwelkomd en mochten ze de modeshow bijwonen on het genot van een hapje en een drankje. Een deel van de winkel was omgevormd tot een catwalk waar modellen de najaarscollectie lieten zien. Na de inspirerende modeshow werd er natuurlijk volop geshopt.

Complete avond door samenwerking van ondernemers

De VIP-avond was groots aangepakt. Dit was mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met andere Weerter ondernemers. Zo werden de modellen gestyled door de Kapper en werden de gasten als VIP op de rode loper vastgelegd door Foto Weert. Natuurlijk mocht de kaas van Kaas & Ko en de bubbels van Wijnhuis Weert niet ontbreken. Averion was aanwezig om de show te voorzien van licht en geluid. Door de samenwerking beleefden de gasten een bijzondere dinsdagavond.

Video van modeshow via Vimeo

https://vimeo.com/239730492

Modeshow VT Mode – najaarcollectie from Weert de Gekste on Vimeo.