Auto botst tegen boom

Nederweert-Eind – (Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdagavond omstreeks 23.15 uur gealarmeerd voor een ernstig op de Riet in Nederweert-Eind.

Ter plaatse is een auto tegen een boom gebotst en vervolgens in de naastgelegen greppel beland. De hulpdiensten zijn massaal gealarmeerd. De brandweer moest het slachtoffer uit het zwaar beschadigde voertuig bevrijden.

Een traumahelikopter met aan boord een trauma-arts kwam ter plaatse om medische bijstand te bieden. De gewonde bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De automobilist was vermoedelijk de macht over het stuur verloren en raakte van de weg. De auto botste met de achterkant tegen een boom. De automobilist probeerde de auto op de weg te houden maar botste vervolgens zo’n 100 meter verderop frontaal op een andere boom.

Video via Youtube

https://youtu.be/s6VGmlbk3Zw