Brommer komt onder vrachtwagen

Budel – (Foto’s / video) Een bestuurder van een brommer is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij is botsing was gekomen met een een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 19.00 uur toen de brommer het fietspad aan de Randweg Oost in Budel overstak. De vrachtwagen die de snelweg A2 richting Weert op wilde rijden zag de brommer over het hoofd met een botsing tot gevolg. De brommer kwam onder de vrachtwagen terecht en de bestuurder raakte flink gewond aan zijn arm en been.

De brommerrijder is ter plaatse behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis van Weert. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Er werden tegengestelde verklaringen afgegeven tegenover de politie met betrekking tot de verlichting van de brommer. Een team van de Verkeers Ongevallen Analyse heeft een nader onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De toerit is enige tijd afgesloten geweest vanwege dit onderzoek.

Video via Youtube

https://youtu.be/7nxRNZRb_f8

[nggallery id=’5725′]