Hennepkwekerij in Kelpen-Oler

Archiefoto WdG

Kelpen-Oler – De politie heeft dinsdag een instap gedaan bij een pand aan de Grathemerweg in Kelpen-Oler.

In het pand troffen agenten een in werking zijnde hennepkwekerij- en stekkerij aan. In de kweekruimte stonden in totaal 460 hennepplanten en meer dan 6.000 hennepstekken, zo meldt de politie via Facebook.

Het vermoeden bestond dat er eerdere oogsten waren geweest. In dat geval is er sprake van wederrechtelijk verkregen voordeel. De politie legde daarom beslag op vier personenauto’s en negen industriële machines. Deze machines werden met behulp van een kraan uit een loods getakeld en opgeslagen.

Het ter beschikking stellen van een ruimte voor de productie van hard- of softdrugs kan heel verleidelijk zijn maar kan nare gevolgen voor jou en jouw omgeving hebben. Meer info: https://www.watzetjijophetspel.nl.