Nieuwe bomen Kasteelsingel

(Foto’s / video) In navolging van de herinrichting van het Bassin / Kasteelsingel zijn vandaag vier nieuwe bomen geplaatst. De vier platanen sieren nu de middenberm van de Kasteelsingel tussen de Hameij en Parkflat.

De plaatsing van de nieuwe bomen was een hele operatie. De Kasteelsingel richting het politiebureau moest hiervoor worden afgesloten. Vervolgens werden de vier platanen met een vrachtwagenkraan in de grond gezet. Een hoeveniersbedrijf zette de bomen vervolgens vast in de grond.

Ten tijde van de werkzaamheden was de weg tijdelijk afgesloten. Er werden verkeersregelaars ingezet en dat bleek ook noodzakelijk. Ondanks de verkeersborden, afzettingen en pionnen kregen automobilisten het toch voor elkaar om tegen het verkeer in te rijden.

De bomen in de middenberm zijn inmiddels geplaatst. In het naastgelegen parkje wordt vandaag ook nog een nieuwe boom geplaatst.

Video van plaatsing en spookrijders via Youtube

https://youtu.be/EcgezKkstR0