Lintje voor Fien Hendriks-Snellen

(Foto’s) Uit handen van loco burgemeester Martijn van den Heuvel ontving mevrouw Hendriks op woensdag 8 november 2017 een Koninklijke onderscheiding.

De uitreiking gebeurde tijdens de jaarvergadering voor vrijwilligers bij Zorgcentrum “Rust in Roy”. Zij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw M.C.J. (Fien) Hendriks-Snellen woont in Stramproy.

Limburgse Katholieke Vrouwenbeweging

Naast haar 58-jarig lidmaatschap was mevrouw Hendriks vele jaren bestuurslid bij de Limburgse Katholieke Vrouwenbeweging (LKV). Tevens was ze buurtleidster. In die hoedanigheid had ze de zorg over een aantal leden. Buiten haar werkzaamheden als bestuurslid nam ze ook deel aan de vergaderingen van de overkoepelende organisatie.

Vastenactie

Mevrouw Hendriks verzorgde van 1995 tot 2015 de jaarlijkse deurcollecte van de Vastenactie voor de Sint Willibrordusparochie Stramproy.

Rust in Roy

Al twintig jaar is mevrouw Hendriks verbonden aan de pastorale dienst van dit zorgcentrum. Al die tijd verzorgt ze de vieringen op diverse dagen in de week. Ze vervult haar taak als kosteres zeer toegewijd. Daarnaast bezoekt ze al twintig jaar trouw enkele bewoners.

[nggallery id=’5729′]