Leuken loopt uit voor ‘Sinte Merte’

Algemeen 6 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s / video) Net als op vele andere locaties in Weert werd ook in de wijk Leuken ‘Sinte Merte’ gevierd.

Op initiatief van de wijkraad werd er een St. Maartensoptocht georganiseerd. Tientallen kinderen liepen samen met familieleden vanaf IKC Leuken naar het Luuekerpark. Sint Maarten ging zelf voorop in een koets die werd getrokken door twee paarden.

In het Luuekerpark was gezorgd voor een goed Sint Maartensvuur. Ook had men gezorgd voor wat lekkers. Men kon er warme chocolademelk, glühwein en wafels krijgen. Dit in combinatie met de gemoedelijke sfeer zorgde voor veel lachende gezichten tijdens de Sint Maarten viering.

Video via Youtube

https://youtu.be/UKni_hsuEpc

Bijdrage van Theo Van de Winkel

[nggallery id=’5742′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties