De Liefhebber in nieuw jasje gestoken

(Fotos) Tako & Astrid Tak presenteerden maandagvond vol trots hun vernieuwde Liefhebber in de Beekstraat.

Het is al weer 18 jaar geleden dat Tako en Astrid voor het eerst de deuren openden van Restaurant De Liefhebber. Het restaurant is door de jaren heen geëvolueerd van klein à la carte restaurant, naar een à la carte en tapasrestaurant met daarbij ook nog een lounge voor cocktails en high tea’s.

Na 18 jaar was het tijd voor een heuse verbouwing en om afscheid te nemen van de à la carte kaart. “Het succes van onze tapas heeft ons doen besluiten dit concept verder te ontwikkelen, waarbij we meteen ons restaurant in een nieuw jasje steken. Uiteraard blijft de lounge voor aperitief, cocktail en high tea mogelijkheid behouden, maar we gaan de indeling van de zaak veranderen en de verschillende ruimtes meer integreren.”, aldus Tako.

In een kleine week tijd is het restaurant flink op de schop genomen. De muren zijn voorzien van nieuwe kleuren en ook het interieur is vervangen met nieuwe tafels en verlichting waarmee een meer intieme sfeer is gecreëerd. Ook heeft men de twee ruimtes meer visueel met elkaar verbonden.

Maandagavond werd de vernieuwde zaak officieel geopend en het concept ‘Wereldse Tapas’ gepresenteerd in het bijzijn van genodigden.

Meer info: https://www.facebook.com/deliefhebber/

Bekijk een sfeerimperessie.

[nggallery id=’5779′]