‘Oscar Awards’ thema Galabal

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Vrijdag 19 januari 2018 vindt het jaarlijkse Philips van Horne galabal plaats in de Poort van Limburg Weert met uitbater Ivo Veltrop. Dit jaar wordt het galabal aangekleed rondom het thema ‘Oscar Awards’. Dit belooft met meer dan duizend verwachtte bezoekers een mooi evenement te worden voor de jeugd in Weert en omstreken.

Dit jaar halen wij het dynamische vlog- en dj-duo Supergaande naar Weert toe, bekend van de gouden plaat ‘Pardon, doe normaal’. Samen met lokale artiesten en ondersteund door een grote lichtshow vol special effects gaan zij er een geweldige avond van maken. De bezoekers worden verwacht in gepaste kledij (dresscode: black tie). De gasten worden ontvangen tussen 20:30 en 21:30 uur. Het evenement duurt tot uiterlijk 01:30 uur.

Verkoop

Entreekaarten worden verkocht voor slechts €12,- van maandag 11 december tot en met vrijdag 15 december 2017 tijdens de grote pauzes (12:40 tot 13:05 uur) op het Philips van Horne SG. Ook is er een online verzendservice. Zie hiervoor het Facebook event ‘Galabal 2018: Oscar Awards’ om gemakkelijk een online entreekaart te bestellen.

Over de organisatie

De leerlingenraad Philips van Horne SG organiseert al sinds 1992 het jaarlijkse galabal voor de bovenbouwleerlingen van het Philips van Horne SG Weert met passie en succes. Het galabal staat voor stijl. De rode loper ligt uit, de locatie is chique, de heren komen in smoking en de dames in de mooiste galajurken.

De populariteit van het galabal is de laatste jaren enorm toegenomen met als resultaat een toenemend aantal bezoekers, ook van buiten Weert. Met het bekende vlog- en dj-duo supergaande (450.000+ abonnees op YouTube), een complete lichtshow en een goed uitgewerkt thema wil de organisatie het galabal ook dit jaar tot een onvergetelijke editie maken!

Voor verdere informatie over het galabal en de wekelijkse updates zie http://bit.ly/2z7n1M1.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie