Team Jan van Weert 3e tijdens NK

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Afgelopen weekend heeft het Nederlands kampioenschap teams plaatsgevonden in Amsterdam. Turnsters van Jan van Weert hebben aan dit kampioenschap deelgenomen en hebben prachtige resultaten neergezet.

Het derde divisie team, dat bestond uit Veerle Dignouts, Timi Schlatmann, Brechtje Vanderfeesten, Aafke de Veen en Dana Peeters, is namelijk met de beker voor de derde plaats naar huis gegaan. Zij hebben een uitzonderlijke prestatie neergezet in een sterk deelnemersveld van maar liefst 56 teams uit heel Nederland.

Mooie resultaten

Naast het derde divisie team heeft ook het eerste divisie team van Jan van Weert deelgenomen aan de kampioenschappen. Het eerste divisie team was een samengesteld team met een andere vereniging uit Reuver. Dit team bestond uit Sanne Teunissen, Karlijn Schlatmann, Amy van Broekhoven (Reuver) en Lonne Christiaans (Reuver). Op wat kleine foutjes op de brug na hebben zij een goede wedstrijd geturnd en zijn op de 6e plaats geëindigd. In de tweede divisie is Nikki Thielens aangesloten bij het team van Reuver en zij zijn op een mooie vierde plek geëindigd.

Start wedstrijdseizoen

Al met al een mooie start van een nieuw en spannend wedstrijdseizoen. Vanaf nu gaan de turnsters weer individueel aan de slag om met mooie resultaten thuis te komen. Op 9 en 10 december vinden alweer de eerste plaatsingswedstrijden plaats voor het NK, LK en eventuele districtsfinales.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie