(Foto’s) Komende zondag openen de Zusters Birgittinessen in Maasstraat de deuren van hun kerststal. Dit gebeurd in samenwerking met de Maasstraat-ondernemers, verenigd in de Stichting Vrienden van Zusters Birgittinessen.

Na jaren van afwezigheid keert er weer een kerststal terug in de binnenstad van Weert. Het zal niet de omvang hebben als destijds, maar men wil een goede start maken en de komende jaren verder uitbreiden.

Maar dat het gezellig gaat worden staat nu al vast. De ondernemers en zusters zijn druk in de weer om de laatste voorbereidingen te treffen. Niet alleen in de kloostertuin, maar ook in de Maasstraat gingen handen uit de mouwen. De winkelstraat is aangekleed met kerstbogen en kerstbomen in de vorm van ballonnen. Ook zijn er muziekboxen opgehangen om de vrolijke kerstnoten ten gehore te brengen.

De kerststal is van zondag 17 december 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018 dagelijks te bezoeken van 13:30 tot 17:00 uur. De ingang vind je aan de Maasstraat 17, bij de poort van het gastenhuis. Entreekosten zijn 2 euro. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. Het begeleidende boekje kost 1 euro.

5 REACTIES

  1. Mooi, mooi…..maar……ik kan mij niet meer herinneren, wanneer ik in een winkel in de Maasstraat iets heb gekocht……

Comments are closed.