(Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 17.20 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ringbaan-Oost in Weert.

Op het viaduct richting Kampershoek / Molenakker waren meerdere personenauto’s en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Een van de betrokken auto’s werd door de klap tegen de vangrail gedrukt. De botsing vond plaats ter hoogte van de invoegstrook en tijdens regenval.

De brandweer kwam ter plaatse om bijstand te bieden, maar hoefde niet over te gaan tot een technische bevrijding. Alle betrokkenen zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De Ringbaan-Oost is tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een berger zal de beschadigde voertuigen van de weg halen.

1 REACTIE

  1. Je mag hier 70. En tegelijk invoegen van de ene en ritsen van de andere kant. Maar je kunt hier toch echt wel 90. En als het donker is en regent en onoverzichtelijk is….. Nou, dan moeten de hulpdiensten gewoon komen.

    Tot morgen ( in de herhaling).

Comments are closed.