Zanggroep Andiamo opgericht

Een aantal enthousiaste en gepassioneerde amateur zangers, die eerder hun sporen hebben verdiend bij andere zanggroepen, hebben elkaar gevonden en verenigd in de zanggroep ‘Andiamo’. Andiamo staat voor “wij gaan verder” en is gestart in oktober 2017.

Onder muzikale leiding van Tim Schulteis wil het ensemble onderscheidende muziek maken en daarbij de muzikale uitdaging niet uit de weg gaan. Qua stijl niet echt onder te brengen in een hokje want de mannen zingen een breed meerstemmig repertoire, variërend van klassiek tot close harmony en barbershop. Andere genres zal men beslist ook niet uit de weg gaan.

Andiamo! een gezellige zanggroep waar ambitie voorop staat. De repetities staan in het teken van lekker werken terwijl er na het repeteren tijd is voor ontspanning met een hapje en een drankje. We gaan met zekere regelmaat optreden en zelfs eigen concerten organiseren.

Andiamo! kan nog enkele zangers gebruiken en als bovenstaande je aanspreekt kom dan naar onze wekelijkse repetitie avond. Wil je met hen “verder gaan’ en ben je op zoek naar muzikale uitdagingen dan ben je meer dan welkom.

Meer informatie: https://www.facebook.com/andiamo.nl/