Budel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdagochtend gealarmeerd voor een afvaldumping op de Schoordijk in Budel.

Ter plaatse waren midden op straat enkele tientallen vaten en een aantal slangen gedumpt. Zeer vermoedelijk zijn de gedumpte goederen afkomstig van een productielocatie voor synthetische drugs (in de volksmond ook ‘drugslab’ genoemd).

De omgeving is afgezet en de brandweer en politie doen nader onderzoek naar het soort afval en/of er lekkende vaten aanwezig zijn.

Getuigen

Ben je getuige geweest van de dumping? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met M. via 0800-7000.

Update

Vijfentwintig jerrycans, vijf vaten, slangen, buizen en tien volle vuilniszakken werden vanmorgen gevonden op de Schoordijk in Budel. Er was een zoete geur te ruiken, vermoedelijk de geur van MDMA, zo meldt de politie Brabant-Oost.