Gestolen auto total loss gereden

112 Altweerterheide Dorpen Reageer 1 min. leestijd
Foto ter illustratie (via Google)

Vanochtend kreeg de politie een melding dat er op de Grote Steeg in Altweerterheide een auto stond met schade, maar zonder een bestuurder, zo meldt de politie via Facebook.

Ter plaatse zagen agenten al snel dat de auto total loss was en namen contact op met de kentekenhouder. Met grote verbazing kwam deze persoon kijken, want gisteren stond deze auto nog gewoon op zijn oprit op de Bochtolterweg in Altweerterheide. De eigenaar had beide sleutels nog in zijn bezit. Er werd dan ook een aangifte van diefstal opgenomen.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien of gehoord tussen zaterdag 13 januari, 20.00 uur en zondag 14 januari, 09.00 uur op de hierboven genoemde locaties? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 en vermeld daarbij het registratienummer: 2018007286.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie