Jeugdpaar Zoatmaale: Juul & Britt

Foto door: Smile Fotografie

Zaterdagmiddag zijn in het Zoatmaale-paleis Juul Ament en Britt Verheijen uitgeroepen als Jeugdprinsenpaar van VV De Zoatmaale. De jonge hoogheden zullen samen gaan regeren over het Zoatmaelkesriêk in Stramproy.

Juul I is een hele praktische jongen. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden in de schuur achter het huis waar hij van alles in elkaar timmert en last. Ook staat hij graag in de keuken en maakt hij de lekkerste crème brûlée. Britt is heel actief en zit op dansen bij la Sophique. Dit is absoluut haar grootste hobby! Als ze tijd heeft tekent ze graag.

Juul en Britt gaan allebei naar een andere school. Britt zit op het bisschoppelijk college in Weert en Juul gaat elke dag de grens over naar Kinrooi naar Campus Harlindis en Relindis.

Juul I en Britt hebben de onderscheiding in de orde van “Het dansendj haemerke” en gaan samen met de Roojer Jeugd de vastelaovendj voor onder hun devies: Mit vul gebatter en kleur, Goan wae uch dees daag veur!

Foto door: Smile Fotografie