Van plan om een keer een kroegentocht te organiseren? Dan kun je vanaf zaterdag 13 januari gebruikmaken van een tweetal ‘Weerter Brandslang’-arrangementen. De Weerter Brandslang is een hedendaagse kroegentocht in het gezellige centrum van Weert.

Acht Brand (bier) café’s in het centrum van Weert hebben een tweetal arrangementen ontwikkeld. Deelnemers kunnen genieten van gastvrijheid, vakmanschap én het uitgebreide assortiment bieren van de Brand Bierbrouwerij.

Er is keuze uit twee arrangementen: het standaard arrangement van €15 is inclusief 6 lekkere Brand biertjes en 6 hapjes. Het uitgebreide arrangement kost €20 is inclusief 5 speciaal biertjes van Brand en 5 hapjes. Deelnemers kunnen zelf kiezen wanneer en bij welke van de acht horecabedrijven zij hun vouchers verzilveren.

Vanaf 13 januari zijn De Weerter Brandslang arrangementen te boeken via de webshop van VVV Midden-Limburg, de Bruna in het centrum van Weert en de website van de Weerter Brandslang.

Kijk voor meer informatie op: www.vvvmiddenlimburg.nl/nl/wieerter-brandslang of www.weerterbrandslang.nl.

3 REACTIES

  1. Dit is toch weer dubbele winst hè? Kun je kiezen uit lekker of speciaal. Bier met uitjes vind ik toch niet lekker dus ben ik lekker goedkoop uit 🙂

Comments are closed.