Moesdijk verwelkomt AMS

(Foto’s) Bedrijventerrein Roermondseweg (Moesdijk) heeft onlangs een nieuwe jonge ondernemer mogen verwelkomen. Op de Moesdijk heeft de 26-jarige Stefan Aartman heeft zijn ‘Aartman Motor Service’ (AMS) geopend.

AMS is gevestigd in het pand nabij de Gamma waar ook M D-sign en Auto Inside zijn gevestigd. De afgelopen maanden men druk bezig geweest met het inrichten van de werkplaats en het magazijn. Halverwege januari mochten dan eindelijk de deuren worden geopend en kun je er nu terecht voor onderhoud, reparaties en schadeherstel van je motorfiets.

Stefan Aartman is sinds zijn 14e actief in de motorbranche. De liefde voor de techniek is er bij hem niet met de paplepel ingegoten, pas vanaf zijn 13e werd hij besmet met het virus na het zien van een wedstrijd van de MotoGP. Sinds hij actief is in de motorbranche heeft hij echter niet stil gezeten. Na het afronden van zijn middelbare school is hij direct doorgestroomd naar de opleiding Motorfietstechnicus, om vervolgens door te gaan met de opleiding Eerste Motorfietstechnicus. Vanaf zijn 16e jaar was hij werkzaam bij een BMW Motorrad specialist in Zuid-Holland.

Het starten van een eigen bedrijf is iets wat Stefan al lang als doelstelling voor ogen had. Medio 2017 heeft hij de kans gekregen om een bedrijf te starten en deze heeft hij met beide handen aangenomen. “De reden dat ik van Alphen aan den Rijn naar Weert ben vertrokken is grotendeels te verklaren aan de liefde. Het forenzen tussen deze twee plaatsen is geen optie en met de kans om een bedrijf te starten is de pin in Weert gevallen. Sindsdien ben ik met open armen ontvangen in Weert en heb ik hulp ontvangen vanuit alle kanten”, aldus Stefan.

Meer info: https://www.facebook.com/AMSWeert/