(Foto’s / video) Vandaag gaat in Nederland 15de editie van De Nationale Voorleesdagen van start. Ook in Weert werd vanochtend aandacht besteed aan de het Nationale Voorleesontbijt.

Bij OBS Graswinkel kregen ze hoog bezoek van drie prinsen. Prins Sander van de Brökwagters, Phil van de Rogstaekers en Frank van de Vêrkusköp lazen vanochtend voor in de klassen. Een waar genot voor de leerlingen. Terwijl er werd voorgelezen genoten de kinderen van hun ontbijt in de klas.

Nadat er was voorgelezen werd de school op z’n kop gezet door de prinsen. Er werd gedanst op het meubilair en er werd een flinke polonaise gelopen door het schoolgebouw. Stadsprins Phil bracht tevens zijn vastelaovendjliedje ten gehore. Kortom een groot feest woensdagochtend.

Bekijk een sfeerimpressie.

Stadsprins Phil speelt zijn vastelaovendjliedje

https://youtu.be/iZb07r1jCpo