Vastelaovendjliedje: Kiek waat ‘n fieëst

Algemeen Vastelaovendj Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Heb je als muziekliefhebber, als vastelaovendj-vierder of misschien in het algemeen misschien afgevraagd: komt er geen vastelaovendj liedje dit jaar? Jawel deze traditie kan de stadsvastelaovendjvereinging de Rogstaekers niet aan zich voorbij laten gaan.

De programmering liet even geen liedjesfestival toe maar desondanks is er achter de schermen toch op een zeer professionele manier met jurering en dergelijke een vastelaovendjslager uitgekozen. Omdat er iets meer tijd was om een liedje uit te kiezen is er meteen voor gekozen dit op een evenzo professionele wijze te presenteren.

Het liedje is namelijk te downloaden via Spotify via de link: http://phonofile.link/kiek-waat-n-fiest.

De titel van het winnende liedje is: Kiek waat ‘n fieëst en is geschreven door Erik Fikken, met muziek door Joerik van Dooren en uitgevoerd door: De lèste drej. Het liedje wordt tijdens alle Rogstaekers activiteiten ten gehore gebracht.

Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie