Open dag bij Kr8tig

Vrijdag 2 maart houdt Kr8tig een open dag, waarbij het voor iedereen mogelijk is een kijkje in onze keuken te nemen, letterlijk.

Je kan rustig al de afdelingen bezoeken om een goed beeld te krijgen van wat zij allemaal doen. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je in gesprek met de deelnemers en personeel. Maak kennis met de deelnemers en stel gerust jouw vragen aan hen, ze vertellen het je graag!

Maak ook kennis met al de producten die ze aanbieden, van brood tot fietsen en van lekkere Limburgse vlaai tot een lekker soepje of belegd broodje. Ze bieden ook graag hun dienstverlening aan zoals een reparatie aan jouw fiets, het repareren van jouw laptop, een kleine onderhoudsklus aan je auto of
de mogelijkheid om de klussendienst dát klusje op te laten knappen dat je al weken stoort zoals een onderhoudsbeurt aan jouw tuin of een schilderklusje. Tijdens deze middag kom je alles te weten!

Opleiding of dagbestedingstraject

Denk je dat een maatwerktraject, laagdrempelige opleiding of een dagbestedingtraject bij kr8tig jezelf of een bekende wel eens een duw in de goede richting zou kunnen geven, kom dan zeker een kijkje nemen en laat je informeren door een van de aanwezige begeleiders!

Het aanbod is zeer divers bij kr8tig met meerdere afdelingen zoals een bakkerij, restaurant, ICT, zorg, autotechniek, fietstechniek en een klussendienst. Ze hebben hun eigen opleiding op laagdrempelig niveau, waarbij theorielessen worden gecombineerd met praktijkuren op een van onze afdelingen. Ze kijken graag met je mee of we je een passend maatwerktraject kunnen bieden!

Kortom, er is vanalles te beleven, te proeven en te zien tijdens de open dag! Buiten zal een BBQ te vinden zijn voor een lekker warm hapje en ook voor de kinderen is er volop animatie zoals een springkussen en ze gaan lekkere knapkoekjes maken.

De open dag vindt plaats op vrijdag 2 maart van 13.00 t/m 17.00 uur en je vindt de locatie aan de Parallelweg 168 / 169 in Weert. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook zijn de loodsen goed bereikbaar voor minder valide personen.