Kelpen-Oler – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 15.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de proviniciale weg N280 tussen Roermond en Weert.

In de rijrichting van Weert had ter hoogte van Kelpen-Oler een ongeval plaatsgevonden. Het was het gevolg van een verkeersruzie waarbij een auto van de weg af was geduwd. Beide betrokken voertuigen kwamen vervolgens beschadigd tot stilstand op het naastgelegen fietspad.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de inzittenden gecontroleerd op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een politie-helikopter die toevallig in de buurt was vloog ook boven de ongevalslocatie.

De politie heeft ter plaatse het rijbewijs van een bestuurder ingevorderd vanwege gevaarlijk rijgedrag. Het openbaar ministerie zal zich verder over de kwestie buigen.